Tjenester

Generell drift av nettverk og kommunikasjonsløsninger

Vi leverer og drifter ditt behov innenfor internett eller mobil/telefon.

Installasjon og leveranser av utstyr

Med mer en 10 års erfaring med forskjellige merker og systemer sørger IT-Kontakten for at ditt utstyr blir montert korrekt. Dette fører til at du kan jobbe mer effektivt med din/deres bedrift.

 

Telefonsupport

IT-Kontakten sine medarbeidere er her for at du skal få hjelp så fort som mulig. Dette om du har en standard avtale fra 08-16 eller om du har en utvidet avtale.

VPN-løsninger over ADSL/ SHDSL

Som partner av Zyxel Norge har IT-Kontakten gode løsninger for å sikre din bedrifts datakommunikasjon utenfor kontoret.

Oppsett av PDA og mobilkommunikasjon

IT-Kontakten har god erfaring med de fleste plattformer og applikasjoner. Dette sørger for et effektiv bruk av håndholdte enheter.

Responstidsavtaler for nettverk og server

Ved å sitte på eget utstyr trenger man gode løsninger. Dette for å få raskest mulig hjelp når eventuelle uhell inntreffer. Ved å inngå en responstidavtale kan man sørge for at man få hjelp til alle døgnets tider.

Rådgivende tjenester

IT-Kontakten sitt nettverk av god kompetanse og egen erfaring vil kunne bistå i en rådgivningsfase for nettopp dine utfordringer.

Office 365

IT-Kontakten har levert Skybaserte tjenester Siden 2010 og kan Microsoft sine produkter godt. Ved å velge Skybaserte tjenester fra Microsoft vil du likestilles med noen av Microsoft største kunder.

Datakabling og nettverk

IT-Kontakten har medarbeidere med elektrikerbakgrunn og har bygget opp kablet infrastruktur siden 2007.

Online backuptjeneste med oppfølging av logger og oppsett

Som partner av Keepitsafe sørger IT-Kontakten for alle dine backupbehov. Om du skulle ha behov for lokal backup, eller om du skulle være knyttet til Helsenett.

Installasjon/drift av Sharepointløsninger

IT-Kontakten har bygget enkle Sharepointsider siden oppstart av onlinetjenesten til Microsoft i 2010. Om du/dere skulle trenge et kostnadseffektivt intranett lokalt eller via Microsoft Office 365, er IT-Kontakten leveransepartneren for deg/dere.

Antivirus- og managementløsning

IT-Kontakten er partner av Panda Clound Fusion. Dette er et unikt konsept hvor antivirusprogrammet fra Panda fungerer som et managementsystem. Med dette kan man jobbe proaktivt med bedriften sin maskinpark og servere. Panda Antivirus ble best i test 2014.

 

Møterom og møteromsystmer

IT-Kontakten har medarbeidere med elektrikerbakgrunn, og har bygget opp profesjonelle møterom siden 2009. Vi har mange fleksible løsninger for alle type møterom.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!